cat de greu ne e sa luam decizii

Pentru a avea o viata echilibrata nu inseamna numai sa consumi doi litri pe apa pe zi si sa faci miscare. Mai inseamna si sa iei decizii importante la momentul potrivit. Daca nu iti faci planuri din timp si daca nu preconizezi ce va iesi atunci ai mari sanse sa ai rezultate neasteptate pentru tine.
La orice varsta am fi trebuie sa fim conectati la realitatea inconjuratoare si sa fim pe felie cu subiectul. Degeaba te-ar mai trage inima sa scrii o poezie sau sa privesti cum pica alene cate o frunza din copacul batran impovarat de toamna. Cand problemele te preseaza si le tergiversezi de ani de zile, deja inseamna ca ai niste probleme, pe care ori nu stii sa le gestionezi, ori nu le constientizezi.
Nu vreau sa amestec nici retetele NLP, nici cele motivationale. Cel mai mult tot de noi depinde si de dorinta noastra interioara in schimbare.
Intr-adevar intr-o societate lovita tot mai mult de probleme sociale, economice si politice e mai greu sa fii condus de sentimentalisme. Sa iei decizii cum ar fi mai bine pentru toata lumea. Lucrurile bune pe care le faci altora se uita, eventual se asteapta sa le repeti.
Poti sa empatizezi atat timp cat sa nu te implici prea mult emotional astfel incat sa crezi deja ca problema tine si de tine.
Am cunoscut oameni pentru care timpul este extrem de pretios, fie din prisma serviciului sau a altor probleme. Acestia isi petrec timpul la maxim. Se bucura la cote inalte si reusesc sa isi si faca noi planuri pentru mai departe. Deci Keep going! 

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info