casatorie cu credit

Mai nou un fenomen social printre celibatari este cel de a-si gasi jumatatea pentru a-i salva din situatii financiare dificile. O generatie intreaga este framantata in a cauta cu disperare sa fie alaturi de cineva, insa multi dintre ei nu cauta anumite valori, ci interese. Sunt multi care sunt agatati de credite mari la banci si atunci se gandesc ca alaturi de cineva cu potential financiar ar putea sa le usureze situatia si ce s-ar gandi ei... ca le-ar merge mai bine. E normal ca intr-un fel sa gasesti pe cineva ca tine si cu aceleasi idealuri insa cand intervin asemenea situatii se schimba ideea.
Nu ca as judeca, fiindca nu ai merge alaturi de cineva cu care nu poti face fata financiar deloc sau sa ai probleme de alta natura, insa de aici si pana a baga pe cineva la greutati financiare a la longue si sa para ca tot tie ti s-a facut o favoare ca ai fost ales/aleasa e ceva drum si nu e ok. 
Pana la urma fiecare face cum vrea, si asa am vazut ca foarte multi pareaza cu o dezinvoltura ceva iesita din comun retetele americane de succes ca mai pe urma sa ti se reproseze tot tie ca esti prea fricos, prea panicos si ca nu ai curaj si pana la urma ca nu te bagi la plata.
Daca exista cineva care a avut curajul sa duca creditele altora si sa mai aibe grija si de consoarta sa imi spuna si mie.
Enjoy

2 comentarii:

Spunsieu spunea...

Da, sunt dese cazurile astea, in doi depasesti mai usor problemele. In loc de romantism avem putin egoism.

Personale spunea...

cam asa Spunsieu

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info