Ce alegeri facem pentru birou

Desi se spune ca la birou e munca usoara, poti spune ca nu te plictisesti niciodata. Telefoanele suna intruna, mailurile curg iar imprimanta te lasa cand ti-e lumea mai  draga,taman atunci cand ai de printat vreun document important.
Incepi sa te precipiti, ii mai aranjezi foile, incerci sa ii dai contrast, dar degeaba. Ce te mai ajuta este sa cauti vanzare multifunctionale. Te salveaza la momentul oportun si poti sa ii sugerezi sefului variante optime de cartuse pentru toate modelele de imprimante. Daca te-ai suparat asa de rau pe imprimanta actuala, poti foarte usor sa o inlocuiesti. Un referat catre departamentul de contabilitate care sa deconteze cheltuielile si s-a rezolvat.
Varianta de reumplere a cartuselor pare de moment satisfacatoare. In timp iti dai seama ca banii putini pe care ai impresia ca ii dai sunt chiar prea multi pentru cat de ineficienta este cerneala (tusul).
In rest te poti bucura frumos de treburile de la birou si imprima oricat iti doresti. Totul e, si va spun un secret, sa nu se foloseasca si in scopuri personale sau in nestire. Adica, cu economie :)
Mai stiu locuri de munca in care fiecare mai vine in fuga si mai printa ‘doar’ o foaie, dupa care venea tavalugul. Tot compartimentul incepea sa printeze pentru ca si ceilalti colegi printeaza. ‘’Ei de ce au voie?’’ Pentru alte modalitati de economie imprimanta se poate regla si din optiunile de economic. Nemaispunand ca unele consumabile precum topurile de hartie se consuma si ele mai abitir. 
Dezvalui din ‘’culisele’’ de birou deoarece stiu ca acestea sunt cele mai frecvente probleme pe care si le pun si sefii.

Cat priveste achizitionarea de multifunctionale... daca faci o alegere buna, iesi in castig.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info