Construieste-ti cariera!

A urma un curs de formare profesionala  sau un training in ziua de azi e mai mult decat o necesitate. Pentru a-ti construi o cariera e necesar sa dobandesti de-a lungul timpului multe cunostinte chiar in timpul formarii la unele cursuri de specializare precum sunt cei de la ProTrain Bucuresti. Sa fii formator inseamna sa ii formezi pe altii. Sa impartasesti cunostintele si experienta dobandite si altora, avand satisfactia unui mentor bun.
De asemenea, inscriindu-te la o institutie de gen ai ocazia de a opta pentru mai multe variante in imbunatatirea carierei cum ar fi coachingul - o indrumare a unui specialist in a vedea si a stabili punctele forte cat  si cele slabe si cum poti din acel punct sa iei traiectoria dorita catre succes. A avea succes inseamna multa munca, stradanie si staruinta. Alaturi de o echipa de profesionisti poti sa iti sustii ideile, poti sa fii calauzit cu profesionalism catre tintele dorite. Trei tipuri de sesiuni de coaching va asteapta: Career Coaching, Business Coaching  si Life Coaching.
Poti sa te inscrii chiar si la newslettere pentru a primi informatii despre cursurile viitoare dar si cateva tipsuri pe care cu siguranta ti le-ai dori sa ti se impartaseasca numai pentru faptul ca la job nu iti spune nimeni.
Reminder-urile despre conduita la serviciu sau ce ar trebui sa faci sau nu, sunt bune semne de alarma interioare care ne pot ghida si ne pot ‘sfatui’ exact in momente cheie.
Evenimentele, iar,  sunt plusuri unde poti lua parte la diverse reuniuni ale corparatiei tale sau ale altor organizatori.
Vei gasi si o prezentare cu articole din domeniul carierei. Desi de mmulet ori acestea sunt ocolite, din lipsa de timp si rabdare. In multitudinea de randuri si de cuvinte sunt multe pareri, idei impartasite de altii de care vom fi uluiti sa aflam cum gandesc altii sau ce le atrage atentia la un viitor angajat. Nu ezita sa te inscrii la cursuri de formare profesionala, cursuri cu acreditare europeana!
Nu stii ce ocazie vei avea vreodata sa te folosesti de vreun curs acreditat international si pe unde te poarta pasii. De multe ori se intampla ca orice calificare autentificata sa fie de folos la un nou job sau la un alt nivel al carierei.
Sa te tii tare intr-o corporatie nu e deloc  usor chiar daca political lor este si de a investi in oameni. A face si ceva din initiativa ta va fi bine privit intotdeauna.


Sub deviza “Construim cariere” se ghideaza oamenii cu profesionalism si care pot avea grija de oamenii care isi doresc succes. Succesul nu vine niciodata singur. Succesul nu inseamna noroc. Succesul se construieste, precum si o cariera.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info