Filmul CHEF

Pentru o perioada de criza economica e interesant sa vezi cum lumea cinematografica vine cu idei salvatoare pentru un anumit segment de oameni afectati. Filmul 'Chef" scris si regizat de Jon Favreau arata cum Cal Gasper (Favreau) isi pierde slujba de la un vestit restaurant conservatorist doar pentru ca unui blogger de nisa culinara l-a criticat in mediul online. Si de aici porneste totul. Toata ambitia si toata puterea.

Pasiunea lui Gal pentru gatit nu a fost indeajuns, totusi, pentru promovare. Astfel ca baiatul sau care are la indemana tot felul de gadgeturi il sustine cu mersul internetului.

Rateu dupa rateu Gal isi achizitioneaza o rulota pe care o lustruieste cu ajutorul unui fost coleg de breasla.
La acest proiect participa si fiul, asa ca au pornit prin diverse state sa vanda burgerii vestiti. Ideea ca acel blogger colturos i-a pus capac l-a ambitionat si incepe cu ajutorul pustiului o campanie de promovare pe toate canalele de socializare. Vestea se raspandeste instant. Incepe sa isi recapete faima si este din ce in ce mai cautat.
Filmul este unul moralizator si anume ca nu trebuie sa te delasi in momentele in care ti se pare ca se naruie totul si exista solutii salvatoare.Regizat intr-o forma comica creaza o placere in a-l urmari.

2 comentarii:

Diana spunea...

Un film despre care inteleg ca merita vazut. Imi plac filmele cu oameni ambitiosi, curajosi. :)
Multumesc pentru recomandare.

Personale spunea...

E o idee pentru zilele noastre. o idee de cum poti sa o iei de la inceput.

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info