Va plac spoturile de reclama de la tv?

In ultima vreme suntem bombardati cu spoturi publicitare din care mai variate. Eu as vrea sa punctez ceva la cele romanesti.
N-as vrea sa jignesc vreo agentie de gen, insa am multe remarci in ceea ce priveste productia lor. Ce ma nemultumeste cel mai mult e ca nu sunt indeajuns de profi, mai ales ca atunci cand fac un anunt de recrutare in echipa lor cer atat de multe sa stii incat nici nu indraznesti sa aplici. Si experienta si cunostinte, astfel incat la fiecare pozitie nu se mai termina lista de cerinte. Si, totusi, sa iasa asa spoturi?
Nu imi plac filmarile, imaginea, pe ce se focuseaza. De multe ori nici nu stii la ce fac reclama.
Personajele sunt sterse, ori o fi de vina machiajul? Am vazut o reclama in care personajul ''mamei'" arata atat de urat incat te sperii. De fapt ea e foarte speriata. Nu stiu daca au ales-o prost sau mai trebuiau sa traga o dubla. Pentru ca sincer nu vreau sa jignesc. Din atatea femei frumoase din Romania cum se aleg cele mai nereusite, cele care nu sunt telegenice? Pentru mine e un mister. Nici la capitolul barbati pe sticla nu stam prea bine.
Reclamele din afara se cunosc de la o posta. Nu isi permit sa dea rateu cu ceva.
Ma mir de clientii ai caror beneficiari sunt ale acestor reclame, ce or zice.
Intr-adevar ca sa iti iasa o reclama buna iti trebuie ani de experienta si doar o idee geniala care nu vine asa instant.
Insa revin cu aceeasi pretentie pe care o au si ei la recrutare. Pare ca e o lume inchisa, a lor. In care nu patrunde oricine. O lume de super profesionisti. 
Haida-de cu toate tarania pe care o vedem pe ecran sa o lase mai moale

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info