Automobilul un must have in ziua de azi

Automobilul in ziua de astazi este un must have. E ceva necesar, foarte util pentru a ne deplasa in diverse locatii si in alte localitati. Pe langa faptul ca acesta confera si un anume confort, nu mai depinzi de ore. Pleci cand vrei si tot asa te intorci tot cand consideri sau ai nevoie. Numarul autovehiculelor a crescut considerabil in ultimii ani si de aceea poate unii daca vor sa achizitioneze ceva se pot uita si pe diverse site-uri.
Multi ani au fost la moda diverse culori pentru masini. Intr-un timp imi placeau si mie cele de culoare rosie. Se purta pur si simplu. Acum vad foarte multe masini negre si de calibru mare, par elegante si totodata ca de super boss.
Multe dintre prietenele mele au masini si le-am apreciat foarte mult ca au reusit sa treaca “testele” din trafic. Chiar cunosc betesugurile propriilor motoare si am ramas uimita.
Din cauza unor drumuri foarte proaste de multe ori au fost nevoite sa schimbe piese sau sa caute intr-adevar ceva la un pret mult mai convenabil. In momentul in care ai o masina, aceasta inseamna costuri de intretinere si reparatii.
Ce mai imi placea sa merg cu prietenii inspre Baneasa. Imi placea cand veneau sa ma ia de acasa si ma luau cu masina si chiar nici nu simteam oboseala drumului. Faceam picnicuri sau treceam si pe la un supermarket vestit atunci si primul aparut la noi. Ce sa mai cari bagajele in mana, sa urci cu ele in autobuz sau sa le cobori. Mai rau e cand ii blochezi din greseala unuia usa. Cred ca te huleste si in somn. Mie mi s-a intamplat. Sau cel mai adesea multi se supara atunci cand iesi si le trantesti portiera prea puternic. Vezi atunci o figura din aia “vezi ca imi strici masina”. Multora le cunosc hachitele in materie de sofat sau cum isi intretin masina. Unii se duc la spalatorii auto, o bibilesc, o aspira, ii dau cu luciu. Ce sa mai, in ziua de azi masina sa ai.
Acum piesele sunt la mare cautare deoarece neavand fabricile marcilor pe care si le-au achizitionat sunt nevoiti sa caute piese. De multe ori sunt preturi bune la piesele auto
Iti mai lovesti un far in parcare. Mai dai cu ea de bordura. Se intampla atatea. Mai  ales in carambolurile din centrul capitalei.

Pana la urma siguranta ta si a celorlalti din jur e importanta. 
Prudenta la volan este una din cerintele de a fi si un sofer bun.

2 comentarii:

Cristi spunea...

In fiecare zi must pay pentru must have...

Diana spunea...

Ehe, cu masina e comod in anumite situatii! :) La ora aceasta m-as multumi cu orice, dar sa functioneze... unsa! :) Sa nu ma lase-n drum. :)

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info