In vizita cu prajituri

Pentru ca tot vin sarbatorile si poate iti vin musafiri pe neasteptate, acum in prag de sarbatori poti comanda prajituri de Paste de la una din renumitele marci din domeniu. Sunt activi de ani de zile pe piata si nu s-au dezis de la calitate si promptitudinea servirii.
Ti-ai dat seama despre cine este vorba?
Te asteapta cu o gama larga de servicii precum torturi la comanda, produse de patiserie, mini prajituri, candybar si cupcakes.
Programul este intre 09-21.00. Doar cu un tic-tac la 021.324.95.54 vei avea parte de livrari rapide, astfel incat sa nu te tina in suspans ca vin mai intai musafirii inainte sa iei desertul preferat.
Torturile sunt minutios realizate de cei mai buni cofetari si au din cele mai diverse forme si din materiale naturale. Ideea de candybar a prins foarte mult la noi. Pe langa masa festiva poti organiza si un asemenea bar. Produsele nu numai ca sunt aratoase, dar au un gust pe masura.
Cu totii asteptam sarbatorile pascale cat si reuniunile familiale. Sa te strangi cu toti cu mic cu mare, sa te bucuri de clipele de sarbatoare, de reimprospatarea nucleului din familie.
Se stie ca mesele in familie mentin o traire de bunastare in familie. In cazul in care esti invitat tu in postura de musafir poti comanda prajituri sau un tort si ai scapat de bucatarie :)
Gustul unei prajituri bune nu se uita niciodata asa cum bine stim ca si in literatura gustul unei tarte nu era uitat nici la o varsta inaintata.
Pana la urma conteaza si gestul, modalitatea de a te prezenta in fata musafirilor sau in calitate de vizitator.
Imi aduc si eu aminte de toate momentele frumoase alaturi de cei dragi petrecute la cofetarie, si nu numai din copilarie ci si de momentele recente.
Intr-adevar asta nu inseamna sa ne dispensam si de produsele traditionale realizate de anumite sarbatori, cum ar fi cozonacii, pasca sau alte produse.
Pana la urma sunt frumoase momentele alaturi de cei dragi, bucuria cu care daruim si primim, dragostea fata de aproapele nostru si pretuirea lui.
Sa faci ceva special pentru cei din jurul tau nu e asa o mare greutate, ci mai mult dorinta si dispozitia pe care o ai si o manifesti in jurul tau. Sa imparti cu cei din jur, sa ai o purtare frumoasa si decenta. Gesturi simple si pe atat de naturale

Va doresc sarbatori fericite!

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info