librarii clasice vs librarii online

Cred ca multe librarii se vor inchide, nu numai ca isi vor muta sediul cum este cazul unora.
Faptul ca percep taxe foarte mari care se regasesc in pretul cartilor, cum online-ul prevedea un viitor al cumparaturilor instant asa am descoperit elefant.ro cu foarte multe titluri de carti pe care le poti cauta si gasi intr-un mod rapid si chiar la jumatate de pret fata de foarte multe librarii.
Poti sa le ridici din multe puncte importante din oras sau daca vrei livrare la o locatie anume prin curier.
Cred ca aceasta concurenta a dat o lovitura multor librarii clasice, de renume, care intr-adevar au pe masura destule cheltuieli, intretinere, chirie, salariati si alte utilitati. Cu toate ca s-au pliat pentru a atrage clienti cu vreo terasa, cu ceainarii si cadouri personalizate nu stiu cat cititorii care vor sa se puna la curent cu noile aparitii isi pot permite aceste preturi.
Insa asa se intampla cu multe afaceri.
Aici vin cu un alt exemplu, odata am vazut pe cineva care a postat pe o retea de socializare o sigla a unei firme de prestigiu care era de fapt luata de pe net de la logouri pentru cativa euro.
Am fost surprinsi multi, insa tot atat de adevarat este ca si aceste artificii pot diminua drastic locurile de munca.
Deci este o piata acerba si sa fii atent in cazul managementului si cu ochii in patru a ceea ce se mai intampla si cum merg lucrurile.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info