Programarea de concediu

"Declaratii si manevre de spionaj prin cautari piezise pentru a ne intalni privirile. Dura de ceva vreme aceasta relatie, un joc de-a v-ati ascunselea pe culoarele de la birou. Cand deschideam computerul si inevitabil casuta de chat inimioarele si mesajele nu conteneau sa curga. Totul concorda cu vremea de toamna tarzie si frumoasa cand frunzele pica alene si invelesc pamantul jilav, asa si aceste vorbe fierbinti invaluiau inima dogorind pana a crede ca iubesti de-ti fuge pamantul de sub picioare.
Un joc periculos al cuvintelor frumoase. Fapte mai putin. Intampinarea in drum spre serviciu cu un buchet de trandafiri, simbolul iubirii, avea inca sa sustina flacara dragostei patimase. Privirile erau arzatoare, cuvintele de asemenea. Nimic nu parea ca ne-ar  sta in cale decat deadlineurile de la job. De ajuns o iesire in oras, un dans in pasi de salsa, un drink si o inevitabila invitatie unde sa fim doar noi doi. Noapte tarzie. Strazi pustii. Doar noi doi. Automobilul gonea cu viteza maxima a dorintei la puterea doua. Luna plina si extaz. Doar noi doi.
Aprind tigara pe nerasuflate. Tacere. Tacere in doi. Incepe o discutie aparent banala, dar care avea sa insemne ceva. Asta pentru fetele istete nu si pentru fetele care iubesc.
-         - Sunt obosit. As pleca pentru ca maine am ceva de rezolvat si nu vin la serviciu. Te iubesc mult.
-          - Si eu, Catalin
Dimineata deschid infrigurata chatul. Blank. Apare mai tarziu un text. “Buna iubi am fost sa imi cumpar un costum. Diseara nu ne vedem fiindca trec la mama”.
Vin fetele de la HR cu rezervarea perioadelor de concediu.
-        - Buna dimineata.

-    - Buna dimineata, spun si eu nedumerita de situatia concediului meu incert pe care l-as fi visat undeva “doar pentru noi doi”
    

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info