Cum pui o folie protectoare pe ecranul unui smartphone

In drumurile mele prin capitala, in trecerile mele de la policlinica la metrou, de la metrou spre casa se intampla mai ales in acest sezon sa vezi lucruri foarte interesante care chiar merita fotografiate. In goana noastra cu zbuciumul zilelor de azi parca nu mai vedem nimic. Chiar merita sa va uitati si in jur si veti zari flori frumoase pitite dupa tufele mari laborioase din cauza anotimpului ploios. Un graffiti, cateodata vezi tot felul de chestii interesante pe care le poti fotografia cu aparatele mobile si, imediat ce credeti? Bineinteles, ca vei incarca fotografia imediat pe reteaua de socializare.
Astazi in schimb a inceput ploaia si desi am un aparat nou si m-am preocupat doar de husa. 
Zilele trecute in dorinta mea de a capta ceva interesant norii volburosi s-au strans pe cer. Dintr-odata picurii de ploaie s-au prelins pe ecran. Atunci mi-am dat seama ca ar fi fost de folos sa imi iau si folie si m-am dus cu gandul la Smartprotection.
Protectie pentru ecran. Pentru telefonul meu dragut care face poze foarte chic. Si vezi si videoul de mai jos

https://www.smartprotection.ro/media/catalog/product/cache/1/image/515x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/h/phonesfullbody.png
Smart Protection
As fi vrut sa pozez un copac superb care era protejat de lege si care era de-a dreptul impresionant, ce am facut am sters cu maneca si l-am bagat in geanta.
Si asa ca am luat-o repede spre metrou sa nu ma prinda si pe mine ploaia. Ultimul mobil a fost drastic afectat taman de apa, de apa varsata in geanta de la o sticla careia nu i-a fost inchis bine capacul. Asta sa nu o faceti niciodata. Sa fiti atenti la capac sau sa nu puneti sticla in geanta. 
Mi-am dat seama ca nu mai e cazul sa o patesc din nou.
Cand am discutat si cu colegii problemele acestea am ajuns cam la aceleasi concluzii.
Conteaza foarte mult si pentru cele cu ecran touch. Pe al meu il vad mereu cu pete si nici nu vreau sa il zgarii.
Voi ce credeti? Cum va descurcati cu smartphone-urile?
Tot timpul trebuie sa tii pasul cu ele. 
Voi pune si eu totusi acel copac asa cum a iesit el in graba mea de a nu imi strica ploia shootingul.
Pe retele de socializare imi place sa pun mai mult poze facute de mine. Nu imi prea plac statusurile motivationale decat foarte rar cele care au un anumit sambure de adevar sau cele care sunt reusite. Dar, observ ca sunt multe fotografii photoshopate si nu mai au nici o claritate, desi e utopic ce spun. Isi pierd din originalitate. De aceea, ceea un instantaneu este cu mult mai interesant si mai adevarat. Si pe deasupra este ceva din orasul tau, e ceva palpabil sau ceva real. Decat unele fotografii luate si puse cu text pe ele, fiind editate.
In fine, nu sunt eu un critic al fotografiei sau pe departe vreo specialista.
Sper ca voi primi cateva sugestii de la prieteni pentru a-mi face o parere. Eu voi cauta pana la urma si o folie protectoare smartphone.
Iata cateva tipsuri pentru a pune o folie protectoare ;)
Lasati-mi un semn. Multumesc.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info