In impas cu joburile

Multi spun ca trebuie sa fii pe faza atunci cand iti cauti un job.
Inconvenienta este ca pe o piata acerba si cu foarte multi candidati sansele scad cu cat si varsta este mai inaintata. Cand zicem varsta inaintata ne gandim la 70-80 de ani, insa recrutorii vad astfel de persoane pana in 35 de ani. Ce e de facut? Cum ne orientam? Cum aplicam? 
Oricum multi sunt fripti si cu angajamentele de inceput din partea patronului care confirma salariul minim pe economie doar cu cateva atributii, ca mai pe urma te umpli de nu mai razbati.
Sunt multi care au incercat si varianta pe cont propriu, insa nu au gestionat destul de bine planul de afaceri sau nu au preconizat riscurile. Oricum nu a fost nici o stabilitate economica sa zici ca ai fi putut face ceva palpabil si sa iti iasa profit. Doar ramai cu ideea ca acum ceva timp ai fost Leader de vanzari, ca ai fost nu mai stiu ce. 
Totusi vremurile nu iti mai permit sa fii nici nostalgic. A ceea ce ai fost, ceea ce ai facut, chiar daca ai facut si pro bono. Dovada ca multi nici nu te mai cauta sau nici nu te mai cunosc si asta este o alta poveste.
Ce am vazut ca nici asa nu merge sa iti gasesti asa-zisi parteneri carora tu le mai spui niste ponturi, ii mai ajuti si ai astepta pe acelasi principiu daca ar afla ceva din domeniul in care activezi sa iti spuna. Ceva win to win. Nici asa nu merge. E o societate haotica, aici si acum se fura si se pacaleste.
Voi ce variante aveti de a iesi din impas cu joburile?

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info