Party in stil Disney

Nu am fost niciodata la Paris. Pe langa multe atractii pe care le cunoastem stim ca e si Parcul Disney pe care cativa colegi de clasa au putut sa il vada cand era timpul. Eu am ramas doar cu nostalgia unor mascote Disney pe care le vedeam in reviste fotografiate alaturi de copii fericiti.
Mult mai tarziu au fost pentru mine doar un mod de a ma amuza. Minnie si Mikey faceau perechea perfecta.
Acum nu ii poti rata ziua aniversara a copilului tau cu un spectacol live pentru a interactiona copiii si cu alte personaje decat Mos Craciun. O masina de facut baloane umple locatia de bucuria spectacolului oferit de baloane care bat in tot felul de culori.
Copiii din ziua de azi sunt mai isteti si mai receptivi decat noi cel mai probabil datorandu-se si informatiei si nu sunt ca noi care ne bucuram ca aruncam cu prastia de spargeam cate un geam. Ei cu adevarat stiu ce vor la o petrecere. Stiu ce costum sa poarte. Aproape ca iti dau comanda asa cum au vazut in desenele de la televizor. Si puteti gasi costume identice cu cele din desene la preturi accesibile.
Stiu ca noi pe vremuri aveam program de o jumatate de ora sambata sau duminica de program Disney. Daca il ratai nu mai aveai ocazia sa il revezi. Asa ca noi asteptam cu sufletul agatat de mirajul Disney si de poantele lor minunate ale lui Tom si Jerry. Acum sunt cu mult mai multe personaje decat le stim noi. Si daca va spun ca unele filme nu erau dublate, ci subtitrate pentru a te obliga sa inveti sa citesti. Poate doar acesta a fost un plus al vremii respective.
Acum puteti face o petrecere ca in basme traind visul desenelor animate la evenimente si party-uri. Depinde si unde doriti sa organizati petrecerea, intr-o locatie, la dumneavoastra acasa astfel incat sa aranjati din timp tot evenimentul.
Exista chiar diverse tematici. Iar cand baloanele cu confetti se sparg e o adevarata bucurie odata cand vine si tortul fiind si acesta ales cu grija.
Daca aveti ocazia sa le faceti o surpriza copiilor dumneavoastra nu ezitati si stiu ca multi o fac deoarece stim cate ne-am dorit si noi la randul nostru. Poate o parte din bucuria lor o luam si noi stiind cat sunt de incantati.
Personajele Disney sunt paradisul personajelor cele mai indragite pentru petrecerrea copiilor, deoarece bucuria lor inseamna si bucuria voastra.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info