Despre blogging

De multe ori am activat in domeniul vanzarilor, marketingului si in zona bloggingului.
Am crezut ca voi activa si va avea un final fericit urmare fiind evident un job in urma experientei.
Multi bloggeri s-au mai retras, desi aveau un talent desavarsit si ii urmareai mancandu-i din ochi si nu pe paine cum auzit intr-o reclama de recrutare.
Insa nefinalizandu-se cu nimic deoarece toti iti spun ca data viitoare va avem in vedere normal ca n-au mai ramas agatati in online.
Mai exista si persoane care fac blogging pentru ei si pentru  alte diverse motive.
Acum vreo sase ani lucram la o mare companie de cosmetice iar managerul zonal chiar daca nu avea un profit foarte mare sotul i-a spus sa mai activeze in domeniu in continuare deoarece altceva nu se putea face la momentul respectiv iar a sta pe tusa e foarte greu.
Sunt persoane care nu din castigurile din blogging rezista, insa pentru o ocupatie, a avea un rol social si decat sa stea acasa functioneaza asa si intr-adevar unii mai castiga si ceva material.
Unii sunt sustinuti de familie, fie de soti care au acelasi gand "decat sa stai acasa mai bine sa faci ceva", asa te intalnesti la blogmeetinguri, socializezi esti remarcat si un plus de utilitate pe care ti-l da online-ul.
Dar, intr-adevar lipsa unui job constant cu un salariu lunar fie si el minim este dificil sa traiesti in vremurile acestea.


Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info