La o KaffeRoma

Faptul ca la orice job exista cate un office kitchen sa zicem asa, expresoarele de cafea sunt binevenite.
S-au dus vremurile cand office assistant-ul face cafea la ibric sau la filtru.
Mai nou orice companie care se vrea de high-class ar trebui sa isi achizitioneze un expresor cu capsule cafea.
Acestea sunt de toate tipurile si mai mult de atat revine o suma modica la o ceasca de cafea. 
Se poate achizitiona un lot de capsule de orice tip esspreso, nesspreso, dolce gusto.
Este totodata si igienic, si spre deosebire de alte modalitati de a face cafea cand trebuie sa faci mai multe portii se poate face economie strict pentru o cafea atat facuta cum trebuie si cat trebuie.
Stiti ca mai sunt unii invitati care vor doar o cafea, iar altul vrea doar apa sau chiar decoff. Unul vrea mai concentrata sau aromata. De multe ori pachetele de cafea odata deschise isi pierd din aroma si tarie si nu iti mai dai seama ce cantitate trebuie sa pui.
Asa pentru a multumi pe toata lumea pui o capsula si gata, cafeaua facuta, preparata conform standardului unei cafele bune si de calitate, realizata instant.
Eu am mai zis ca intotdeauna bugetele se impart strict pe diverse domenii intr-o firma, iar la protocol mai putin, insa managerii trebuie sa isi dea seama de primirea invitatiilor si clientilor, si cat de relevanta poate fi primirea si totodata servirea.
Capsule Cafea - www.kafferoma.ro
Chiar daca oamenii refuza, poate din politete sau din alte motive la capitolul protocol nu trebuie sa faci rabat.
Mai ales daca serviciile tale sunt destul de ridicate, iar primirea nu e tocmai asa. Acest lucru oamenii il resimt imediat.
Orice serviciu de fapt pe care il faci trebuie sa fie si pe masura asteptarilor tale. 
O alta problema sunt cestile. Intotdeauna cand ai si musafiri, serviciu de cafea trebuie sa fie la fel si nu desperecheat. Eventual ar trebui chiar personalizate, acesta fiind un indiciu. Firma ta, e brandul tau, e primirea ta in fata clientilor.
Nu mergem prea departe cu prezentarile de gen, insa la o cafea buna se pot discuta multe.
Intotdeauna intr-un brand bun tonul il da managerul, ideea de afacere, conceptul, modalitatea de a discuta, de a sta la masa cu niste oameni si chiar cu personalul. 
Nu zice nimeni sa stea managerul cu tine la o cafea, insa va pot spune un tips ca ar face foarte bine daca ar sta si cateodata in randul echipelor, dar nu fortat. Nu ca pe o favoare, ci doar ca oamenii tai lucreaza pentru tine. 
In ei este rezultatul firmei si daca vrei rezultate pe mai departe, increderea in oameni si valorizarea lor inseamna un drum spre succes.
Asta ca o mica parte a ceea ce se intampla in firma, insa nu de neglijat, ca restul e doar munca si rezultatul pe care mizezi.
Imi place sa stau cu prietenele la o cafea si de multe ori cand am fost la restaurantele de gen aveau esspresoare care le-au micsorat timpul asteptarii clientului. 
Asa ca imi place sa merg la o kafferoma.

2 comentarii:

coco spunea...

pofta buna! merge una acum!!

Personale spunea...

Hello
daaa, merge inca o decaff

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info