Manipulare si persuasiune - cuvinte la ordinea de zi

Incep prin a spune ca in ultima vreme asistam la tot felul de cuvinte care capata o conotatie asa, foarte voalata, ca esti manipulat, ca esti vizat si-ti se sucesc mintile.
Numai prin faptul ca se mentioneaza deja aceste cuvinte, carora le stii intelesul, atunci intra de fapt in actiune "manipularea". Atunci cand se arata tot felul de chestii referitoare la societate si se aduc in discutii tot felul de manevre, cum ca anumite institutii persoane sau orice fel de forta care ne depaseste iesim deja din zona noastra de gandire si atunci actioneaza manipularea :)
Daca unei societati i se impun niste norme si metodologii, ca un cetatean obisnuit nu prea mai ai ce face. Ca aaa iti schimba gandirea in tot felul de directii, atunci e cam nasol de tine.
Daca se vrea ceva cu o natiune si anumite forte puternice vor sa faca ceva pai apoi se intampla ceva de genul ca nu e nevoie mai mult de o zi.
O rasturnare de situatie de ajungi 20 de ani sa nu stii ce ti s-a intamplat.
Asa ca, unii oameni obisnuiti, asa cum suntem multi si daca ai propriile filtre, valori ai si tu naibii o minte care poate discerne binele si raul, cinstea si necinstea si nu trebuie sa iti spuna vreunul cum trebuie sa gandesti.
Ai libertatea ta proprie sa gandesti conform a ceea ce vezi si ti se intampla si a trage niste concluzii.
Insa, revin la faptul ca numai cuvintele acestea fac sa nasca temeri lumea devine curioasa ce anume se intampla si ajungi sa ai niste discutii divagate de te duci pana la prezicerile lui Nostradamus :)Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info