Recent am vazut un video postat de Jason Silva despre oglindirea noastra in Facebook.
O demonstratie pe care o dorim catre ceilalti. Bine, retele de socializare le  poti vedea din multe puncte de vedere.
Si multi sunt chiar contradictorii mai ales cand te adresezi "friends-ilor" ca probabil in ziua aceea nu esti ok.
Unii zic, mai pe FB nu iti spui supararile. Totodata unii specialisti indeamna la comunicare, indeamna a cere sfaturi. Acele persoane care se pozeaza strict pozitiv inseamna ca e doar un tipar pe care il doresc sa il arate si sa fie demonstrativ.
Chiar zilele trecute cineva mi-a spus ca daca nu ar avea brandul de promovat si ar fi sters contul.
Atunci sa inteleg ca toata miza lui Zuckenberg s-a distrus. Ca a pornit de la ideea sa vezi ce face prietenul si prietena, pe unde se duce lumea etc. Dar cum oamenii sunt inventivi isi dau seama ca pot face reclama si pe facebook si sa castige bani.
Nu e usor deloc sa iti creezi un profil bun din mai multe perspective si observand asta echipa FB a venit mereu cu ceva nou, de sezon stiind foarte bine nevoile utilizatorilor. E o chestie foarte deasteapta aici. Baiatul acesta ar merita premiul Nobel.
Da, poate si eu sau tu, candva am primit niste apostrofari dintre prieteni si acum simti nevoia sa arati ceva de genul "hai mai zii ceva acum". Toate acestea sunt subliminal, inconstient undeva vrem sa aratam ca nu avem acele slabiciuni pe care altii ni le servesc pe masa sau la masa, ca nu murim dupa telefoanele lor sau invitatiile lor sau alte remarci. 
Bine nu trebui picat nici intr-o parte din aceasta demonstrativa pana la paranoia. Insa cateva de genul acesta ar putea ajuta pe unii. Cate caractere atatea profiluri de FB.
Si cateodata e amuzant nu ceea ce punem cand ne taguim la masa, dar must have-ul unei mese in oras este Selfiul de grup :) si cu asta s-a incheiat masa. Si contrar aparentelor poate nu pui pentru prieteni. Mai avem si noi rude la distanta care vor sa vada ce se mai intampla cu noi si pe la noi. E un mod instant de aparitie.
Aici va pun videoul lui Jason Silva


Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info