Lasa dragostea sa zboare

Se mai spune ca daca nu vine dragostea la tine, du-te tu catre ea. E bine ca faci un pas, dar trebuie facut cu grija. Daca nu gasesti dragostea asa cum ai crezut ca o vezi, las-o. Las-o sa plece. 
Asa vei fi mai impacat ca ai facut ceea ce trebuia. Ca nu vei obosi un suflet, nu-l vei ostoi sa iti raspunda, poate cu greu sau sa determini sa ii fie mai greu decat ii este.
Dragostea poate fi in jurul nostru, oriunde. Si daca prinzi stropii iubirii in jurul tau culege-i cu grija. Pune-i in palma si strange-i in pumni, sa ii saruti si sa ii sufli pana in zare dincolo de orizont.
Oblojeste-ti obrajii de razele imbietoare ale Soarelui.
In dragoste e lumina. Nu e frica, nu sunt temeri.
Dragostea e aducatoare de bucurie in suflet si pace intru oameni.
Nu exista ura, nu exista rivalitate si nu e o cursa de intrecere. Unii pot fi in trecere cu adevarat insa daca-ti arunca cineva manusa, nu o ridica. Nu te pleca. 
Vom da socoteala doar in ziua de apoi si numai Lui.
Oamenii sunt trecatori, un prilej de a fi cu ei sau nu. Avem o datorie doar de a-i iubi si intelege.
Dragostea e in tine si va ramane cu tine atata timp cat o mentii. Cat tii cu adevarat sa pretuiesti clipele pe care le ai inca la dispozitie pentru ca "ajunge grija zilei de azi, ca sa o mai ai si pentru maine".
Fii inca fericit asa cum te vezi de acolo de sus din ungherul camarutei tale, ale sufletului.
Sufletul si sinele pot fi uneori prea incarcate si obosite insa da-le ragaz si multumeste zilei de azi.
Astept si maine suflet drag sa fii cu mine asa cum am fost si ieri si azi si dintotdeauna.
3 comentarii:

coco spunea...

bine zis!!!

Personale spunea...

da si eu cred ca ar trebui procedat asa, cu toate ca uneori este foarte greu.

Diana spunea...

Cred ca intre cele mai grele lucruri pe care le-ar avea un om de facut este si sa lase iubirea... Pentru ca, de fapt, nu lasa iubirea, ci lasa persoana pe care o iubeste si care, la randul ei, nu (mai) iubeste. Iubirea ii va ramane in suflet celui dezamagit si destul de greu isi va gasi o noua cale, destul de greu inima va renunta la iubire... Uneori, iubirea neimpartasita se stinge mai repede, alteori mai tarziu si rareori nicicand. Asa cred. :)

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info