Unde poti gasi terapie online

Simti cum pamantul iti fuge de sub picioare? Ca anumite situatii iti scapa de sub control? Esti la o distanta mare de un oras unde poti gasi un terapeut/psiholog?
Atunci incearca sa iti faci o programare si sa gasesti un sprijin la Webadviser.
Vei gasi solutii viabile alaturi de specialisti in consiliere si psihoterapie pentru diverse tulburari precum tulburare bipolara, atacuri de panica, anxietate, timiditate, agresivitate, randament scolar scazut.
Se poate realiza o terapie online sua prin scris ceea ce va face sa aveti o disponibilitate mai mare in ceea ce priveste timpul si modul de actiune sau in cazul in care sunteti foarte ocupat la locul de munca sau departe de un oras in care sa gasiti un cabinet de gen.
Puteti beneficia si de consultatii atunci cand sunteti plecati in calatorie. Confidentialitatea este pastrata.
Nu mai trebuie sa astepti pana la sedinta urmatoare cu terapeutul reusind sa actionezi direct pana la urmatoarea sedinta.
De asemenea, specialistii ofera terapie online, coaching, parenting
Este o modalitate foarte buna de a accesa aceste servicii mai ales cand timpul ne preseaza si dorim atunci pe moment sa discutam cu cineva specializat avand o parere si un sprijin profesionist.
In zilele noastre  stresul cotidian, lipsa de comunicare si lipsa sprijinului celor din jur ne fac uneori sa nu mai fim asa siguri pe noi si sa ne dorim sa fim ascultati insa totodata neintelesi. In momentele grele cele mai benefic lucru este sa comunici si bineinteles de partea cealalta sa fii ascultat si de catre cineva. Putini au ocazia de avea persoane in jur care sa le asculte povestea vietii lor interpretata si reinterpretata, fie ca unii nu dau ei importanta prea mare acestor "probleme" ale acestor oameni considerandu-le minore, procedand asa si cu ei insisi si atunci care ar fi problema celorlalti. Si pentru acest motiv trec cu vederea foarte usor minimalizand aceste probleme care pentru altii sunt cu adevarat importante, care le modifica in rau calitatea vietii. 
Nesimtindu-se intelesi, persoanele care au nevoie de un sprijin real, specializat de cele mai multe ori primesc din jur numai "incurajari "care nu sunt exact cheia sau solutia cea mai buna.
De multe ori se intampla ca unii oameni sa ii opreasca pe cei aflati in nevoi sa apeleze la un ajutor specializat in terapie spunandu-le sub diverse forme ca de ce si-ar expune viata altora, ca totul e normal firesc si nu e cazul. Se intampla chiar unor oameni instruiti sa actioneze astfel.
Nu minimalizati problemele celor din jur. De multe ori foarte multi ajung ca pacienti mult prea tarziu la doctor.
Cel mai bine daca cei din jur nu vor sa auda de consiliere fa-ti curaj si apeleaza pentru ca tu simti si stii cel mai bine ca ai nevoie de ajutor. Iar acel ajutor te va propulsa cumva sa iti vezi problema, sa stabiliti un program de lucru, asta facand-o pentru tine, pentru viata ta, pentru viata celor din jur.
Nu ezitati, pentru ca oamenii care ofera consiliere sunt bine pregatiti si s-au confruntat cu multe cazuri si au experienta necesara de a te ajuta sa iesi din impas

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info