Cand te intorci precum floarea-soarelui

Cand te intorci dupa unul care nu spune nimic.
Imi plac foarte mult vorbele si zicalele populare. Sunt atat de adevarate, mai ales ca sunt miezul constiintei, credintei populare si ale societatii noastre.
De multe ori ne intalnim cu persoane despre care stim ca sunt foarte "la locul lor", asa cum se mai spune si au reprezentari si valori deosebite in fata anturajului.
Insa cum nu ne fu mare mirarea ca intalnindu-le vedem contrariul si asta, poate nu neaparat, pentru ca vrem sa vedem raul din oameni, insa vrem sa vedem acel ceva despre care ni s-a spus si cu care vrem interactionam.
Pe de-o parte este bine ca persoana ni se dezvaluie asa cum este ea, totusi indincandu-ne prin sinceritate care este de fapt fata adevarata a personalitatii sale. Normal ca avem comportamente diferite fata de multi. Asta nu inseamna ca mintim, ci pur si simplu stim ca lumea judeca. La o anumita varsta nu mai poti fi "tu insuti/insati" asa cum se spune...E o mare capcana.
Ca, altfel vezi Doamne lumea te va aprecia. Pe departe. Va face mai mult de atat, va face sa stie toata lumea ce le-ai spus, cum te-ai comportat, ce ai zis si ce n-ai zis, pana la urma.
Si eu apreciez sinceritatea si sa stii cu cine ai de-a face. Totodata e greu ca nu poti accepta pe toata lumea, fara sa judeci. Pentru ca asa este firea omeneasca.
Cat ai vrea sa te crezi si sa dai impresia de credincios nu prea merge. E foarte greu sa fii la rang de intelept.
Vad ca numai Osho o poate face in ziua de azi.

Si ca sa revin la partea de inceput, taman acei oameni care sunt usa de Biserica, aceia sunt cei care muta pamantul din loc, in toate formele sale. Eventual daca ai putea sa te invarti la randu-ti dupa ei ca si dupa Soare ar fi perfect. 
Si mai ales sa existe si un auditoriu, macar sa vada toata lumea cum ramai cu ochii in razele-i orbitoare.
Ce ochelari de soare preferati?


Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info