Gentile din piele - accesorii preferate ale femeilor

Intalnire de gradul zero cu cea mai buna prietena in mall inainte de weekend. 
In jurul nostru forfota mare de oameni si noi curioase sa vedem ce se mai intampla prin magazine. Ce se mai poarta. Care e trendul? Dupa aceea vedem noi de unde achizitionam produsele. Avem sursa noastra :)
Din vorba in vorba ajungem bineinteles pe la pantofi si tragem o tura prin raion si ne indreptam bineinteles si catre genti.
Unele femeie au o pasiune dusa la extrem vis-a-vis de genti si ma amuza foarte tare ca atunci cand merg cu ele si povestesc despre ce isi cumpara mi se confeseaza ca sotilor le spun un cu totul alt pret :)) Dar asta ramane intre noi :)
Odata am vazut o faza nostima fiind in vizita la cineva. Nu isi gasea cheile de la masina si si-a luat gentile la puricat. Nu mai stia cu care a fost ultima oara. Dar si aceasta este o alta faza. Fiecare cu mania lui. Sotul deja pufaia ca "Doamne fereste ce-or fi cu atatea genti".
Din cele preferate, bineinteles sunt numai genti din piele. Vara aceasta s-au purtat  inflorate sau pastelate pe un fond deschis. De asemenea, am vazut ca si cele cu franjuri au fost in trend si multe alte sortimente care iti pot defini un stil.
Uneori o geanta face tot dichisul tinutei. Poti sa fii imbracata obisnuit insa accesoriul, respectiv, geanta, sa fie pur si simplu "wow".
Unele sunt pentru purtat de toata ziua, insa si acestea pot fi foarte moderne si sa se incadreze la orice eveniment fara a mai face o rocada de schimburi de genti, pe unde iti uiti diverse.
Ce am observat ca inca s-a mentinut moda gentilor din piele lacuita, dand un anumit "luciu" tinutei.
Asadar, dragile mele treceti in revista ce se poarta si nu va abtineti si faceti-va cadouri.
Spor la shopping!

4 comentarii:

Diana spunea...

Si mie-mi plac gentile, dar cat de mici - sau mari - ar fi sunt aproape goale - greu sa nu gasesc ceva in ele. :)
Duminica frumoasa!

Anonim spunea...

Un partener istet stie sa nu se aseze intre iubita si gentile ei. :) O geanta oferita la momentul potrivit ii poate "procura" multe clipe de liniste si rasfat! ;)

Personale spunea...

Diana si mie imi plac foarte mult gentile.
Depinde si la ce evenimente mergi, depinde pe unde te mai duci.
Eu cand aveam job geanta era de-a dreptul burdusita cu de toate :))

Personale spunea...

Anonymous
daa, asa este. Un sot un iubitor stie sa isi rasfete nevasta :)

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info