Statutusul de singur la barbati pe retelele de socializare

Retelele de socializare pentru cei care le stiu foarte bine functiile stiu ca se pot face tot felul de setari dupa bunul plac si de a arata cine sunt, ce fac si ce vor sa scoata in evidenta. Bine, cam toata lumea face la fel se arata cum isi doreste.
Ce am observat este ca la unii barbati trecuti de prima tinerete si care nu sunt angrenati intr-o relatie oficiala isi pun la status starea de singur/single.
Acest status este si convenabil pentru ca fiecare persoana de gen feminin care intra in viata lui are impresia ca e singur pentru ea.
Insa lucrurile stau altfel pentru el, beneficiind de o disponibilitate foarte mare de a avea mai multe partenere deodata sau mereu disponibil bineinteles prin statutul de singur.
Daca te-a pus naiba sa-i intrebi de ce situatia nu se schimba in timp ce esti cu el dupa ceva vreme ti-ai dat foc la valiza cu care trebuia sa mergi in concediu.
Bineinteles ca esti o geloasa, ca nu intelegi principiile de viata libera si ca se poate si asa si in fapt, ce asa grav un cuvant. Ca de fapt tu nu il iubesti, ca daca l-ai iubi l-ai intelege :) Si nu te iei de un simplu cuvant care iti arata ca ar fi pentru tine.
Si uite tot tu esti cea uracioasa si pusa pe harta.

Si vezi? Din cauza ta n-a mers relatia. Ca esti prea acaparatoare, pentru ca esti nu stiu cum, asa si pe dincolo.
In timpul conversatiei cu el mai raspunde la niste mesaje si conversatii cu diverse persoane.
Iar tu biata de tine vrei sa ai un dialog si, in final ajungi sa te simti tot tu vinovata de situatia creata.

2 comentarii:

Diana spunea...

:) Acest "singur" / "singura" mi se pare ceva de genul: "disponibil/a" - "sunt la agatat". :)
Eeee... Vorba 'ceea: nu poate schimba "statutul" pana cand nu se hotaraste la una / unul anume. :)) Si nu se poate hotari pana nu cunoaste "in profunzime". :)

Personale spunea...

:) bine punctat Diana :)
Thanks a lot

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info