Cum va impodobiti bradul?

Gata! Vin sarbatorile cu mare graba si aleg sa impobesc casa cu un pom din acei brazi artificiali si asa cum am dat eu un search am gasit un brand e-Sarbatoare.ro care imi ofera o varietate de solutii de sortimente, de la decoratiuni la instalatii si nu numai.
Voi cum vreti sa fie pomul de Craciun? Traditia spune ca se impodobeste in ziua de Ajun cand vine si Mosul cel darnic. Sa speram ca vine cu multa bucurie si surprize placute.
De la traditie la trenduri nu a fost mult, pentru ca lumea nu numai ca se plictiseste, ci pur si simplu se creeaza o moda in materie de impodobit, incepand de la culoarea globurilor sau chiar a betelii.
Intotdeauna la participarea vreunui targ, de pe net sau cu vreo o alta ocazie am luat cate o podoaba care fie era haioasa, simpatica sau chiar foarte mai chic.
Cand iti impodobesti bradul il pui intr-un loc in care este cel mai ferit si acolo unde are vizibilitate, nici sa te impiedici in el, dar nici pitit.bCu siguranta mai scoti un scaun, un fotoliu, mai dai la o parte o servanta, dar ce nu faci pentru bradul de Craciun? Plus ca la baza lui mai pui pe langa cadouri si cateva ghirlande sau zapada aritificiala care mi-a atras atentia de mai mult timp tot de la acest brand.
Nu vreau sa dau lectii acum cum poate fi impodobit un brad fiecare avand aceste cunostinte din copilarie si ... pana la urma dupa gustul fiecaruia sau chiar dupa ideea de moment. Nu degeaba alegi anumite figurine. 
Dintre cele noi pe care le am luat de acum cativa ani si de care sunt very happy de asemenea sunt nedespartita de niste figurine foarte vechi pe care le-am pastrat cu mare grija in cutii de ani si ani de zile stiind ca sunt dragi familiei si mi-au devenit si mie aducandu-mi aminte de copilarie.
Ca si pe acelea si acestea de acum, le voi pastra cu drag in amintiri, pentru ca amintirile sarbatorilor si sarbatoarea in sine de Craciun este magica.
Imi aduc aminte si de cateva faze funny atunci cand deja odata impodobit bradul uitasem sa punem instalatia. Poftim problema! Mai-mai sa daramam tot bradul si podoabele sa cada una cate una sau sa ramana agatate pe te miri unde de nu mai descalceam firele de crengi si crengile de fire.

Va doresc pregatiri usoare, sa faceti achiztii bune, sa impodobiti un brad artificial frumos pentru a nu mai incuraja taierea padurilor.

4 comentarii:

Ella spunea...

Hi Ancuta! Ma bucur sa te regasesc intr-o admosfera atat de placuta, pentru ca asa este, nimic nu este mai "magic" decat Craciunul!
Iti doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi tie! (Minnie :))

Personale spunea...

Sarbatori fericite si tie, Minnie
Ma bucur ca ai trecut in vizita pe la mine

Diana spunea...

Din 2010 impodobesc crengile pe care prietenii si cunoscutii le taie pentru a-si "potrivi" bradul in casa, in suport. :) Brazii artificiali sunt practici, sunt frumosi dar nu ma atrag. Imi place sa ii vad la altii, dar nu la noi, pentru ca nu au parfumul specific. :)
Cat despre "trenduri"... puţin imi pasa: impodobesc crengile asa cum simt in acel moment - cat mai simplu (si cei care ma "asista" nu au nimic a comenta: ar comenta degeaba) :)
Iti doresc de pe acum sa ai un Nou An bun-bun! :)
La multi ani!

Cristi spunea...

Sarbatori fericite, un An Nou mai bun! :)

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info