Estetica si remodelarea corporala

Cand vine vorba de frumusete, pe langa stima de sine, orice femeie pune accent si pe aspectul fizic. Desi uneori genetica nu a fost generoasa cu noi din acest punct de vedere, nu ar trebui sa exageram nici in dezaprobari si nici in prea multe modificari.
Dintre tratamentele pe care medicina cu adevarat le aproba, cred ca unele aspecte fizice care nu ne plac se pot indrepta cu succes, fara sa apelam la interventii complicate - datorita performantei tehnice din domeniul esteticii din zilele noastre.
Pentru un aspect placut si tineresc, exista proceduri de rejuvenare foarte eficiente ce se pot face la clinica de estetica medicala bucuresti.
Un tratament inovativ de estetica faciala care mi-a atras atentia este Oxygeneo, prin care se stimuleaza eliberarea oxigenului in piele. Aceasta procedura are trei beneficii principale:
– Exfoliere si curatare rapida a tenului;
– Oxigenarea pielii din interior spre exterior;
– Infuzie de nutrienti activi in epiderma.
Printre efectele tratamentului, se remarca:
Energizarea celulelor, hidratarea si tonifierea pielii, precum si ameliorarea efectului de imbatranire.
Un astfel de tratament se poate face cu succes de catre medici cu experienta intr-un centru de estetica medicala din capitala.
De asemenea, intr-un astfel de centru poti beneficia si de tratamentele corporale la moda, utile pentru reducerea vergeturilor, a celulitei, indepartarea cicatricilor, asigurand in acelasi timp remodelarea corporala.
Trebuie sa avem grija de corpul si de sanatatea noastra si putem cere parerile specialistilor din domeniu atunci cand ne confruntam cu probleme ce par ca nu le mai dam de cap.
Nu trebuie sa ignoram modificarile cauzate de trecerea timpului, dar nici sa plecam urechea la toti cei care spun lucruri urate despre noi. Cand putem face ceva pentru noi si avem acel feeling ca a sosit momentul sa facem o schimbare si ca putem indrepta ceva in bine, hotararea ne apartine.

Un comentariu:

Ella spunea...

Iti doresc un An Nou plin de sanatate, împliniri, aspiratii înalte si multa fericire! La Multi Ani 2017! :)

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info