Mereu la moda

Ce inseamna sa fii la moda? Inseamna sa respecti niste reguli vestimentare, de coafura sau  de stil ale momentului respectiv. Nu sunt o fashionista inraita dar ce s-a mai purtat am incercat si mi-a placut, nu neaparat sa fiu in rand cu lumea, insa moda a fost si pe placul meu.
Mi-am  cumparat anumite elemente de vestimentatie care au dat tonul unor anumite perioade din an, de la jeansi evazati pana la jeansi  slim,  pana  la machiaje si coafuri.
Ma mai informez sau aud de la amicele mele ce mai folosesc precum trucuri sau chiar produse.  
Ne intalnim in weekend la cate o cafeluta si stam si discutam despre tot felul de lucruri interesante sau noutati.
Cafeluta este doar un pretext de a ne intalni, ca mai pe urma sa se transforme intr-un adevarat maraton al discutiilor, despre ce s-a purtat si care sunt noile trenduri.
Va mai aduceti aminte si de perioada suvitelor blonde? De parul bob sau de alte frizuri? Eh, bine si pe acelea le-am incercat. Dar intotdeauna s-a purtat parul lung si nu s-a demodat niciodata.
De la un timp se poarta si parul lung in stil drept care se realizeaza cu o perie indreptat parul. Acesta cade frumos peste umeri si poti sa-l indrepti cu usurinta. Le poate ajuta pe cele care au podoaba capilara ondulata (si nu numai pe ele) si care vor sa faca o schimbare.
Oricand parul poate sa isi revina la forma initiala.
Multe fete folosesc  aceasta perie si mie imi place cum le vine acest fel de aranjare a parului.
Este ca si cum ar fi iesit de la salon.
Am observat o schimbare majora a multor persoane care aveau un anumit tip de par si dupa aplicarea acestei perii  s-a produs o transformare de look. Mai mult de atat te scuteste de a mai face un drum pana la salon si poti sa realizezi o coafura rapida acasa in cazul unei invitatii pe neasteptate la un party.
Modul nostru de ingrijire constant ne face sa avem o mai mare incredere in noi, iar modificarile pe care le aducem ne fac sa iesim in evidenta printr-un stil propriu, aparte si original.
Coafura  reprezinta cartea de vizita a unei femei in materie de frumusete.
Si eu sunt incantata de ideea de-a realiza retusuri in stil, de a folosi produse de ingrijirea parului, a tenului, cat si a machiajului.
Niciodata nu e prea tarziu sa te reinventezi la orice varsta ai fi. Sa fii atent la detalii, sa citesti materiale de specialitate si sa te pui la curent cu tot ce e nou. 
E cunoscut faptul ca moda revine, ca marii stilisti si companiile din domeniu dau intotdeauna tonul noilor tendinte in coafuri, machiaj, moda, manichiura si tot ce tine de domeniul frumusetii.

Un comentariu:

Laura C. spunea...

Multumim pt recomandare!

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info