Fii chic!

Ce inseamna sa fii chic? Inseamna sa fii in trend, sa fii special.
Nu neaparat ceva cu totul diferit fata de altii sau iesit cu totul din comun,  ci doar urmand niste linii de stil ale momentului.
Acum se pot realiza cu ajutorul specialistilor extensii de par, serviciile de cosmetica,  unghii tehnice care inseamna o machiere a unghiilor care dau un look spectaculos, tratamentele faciale care nici ele nu sunt de neglijat si servicii de frizerie de ultim trend.
Extensiile de par le-am vazut, pot fi cu banda adeziva,  ori extensii cu keratina ori cu clipsuri. Acestea se pot folosi din varii motive, fie ca doresti sa iti schimbi look-ul sau vrei sa ai un par mai bogat, ori vrei o anumita lungime a acestuia sau o culoare diferita a parului.
Unghiile pictate asa cum le zic eu inca se mai poarta. Insa imi plac cele putin discrete. Unghiile false sau cu gel, de asemenea. 
Am vazut ca fetele mai apeleaza la micropigmentarea sprancenelor, dar imi plac cele cu aspect natural. Am o prietena care constant se duce si isi contureaza sprancenele prin aceasta metoda si de aici mi s-a format si mie ochiul cam cum ar trebui sa arate.
Imi aduc aminte ca pe vremuri  femeile isi conturau sprancenele cu dermatograf, iar acum ce mult a avansat tehnica in domeniul machiajului si nu numai. Si inca suntem la inceput de drum,  tehnica tot avanseaza.
Tratamentele faciale sunt parte din ingrijirea fiecarei persoane si de aceea e bine sa te lasi pe mana specialistilor. Sunt masti cu tot felul de argile si de vitamine, care tonifiaza si revigoreaza epiderma. Din cand in cand ar merita sa facem efortul de a merge la astfel de sedinte, deoarece poluarea, stresul si multi alti factori isi pun amprenta pe chipul nostru, nu in ultimul rand si anii.
Acum ca vine vara ar trebui sa folosim si creme cu protectie solara.
Unele saloane au promotii si oferte speciale precum abonamente cu  cateva sedinte care sunt cu mult mai avantajoase. In cazul in care aduci o prietena poti obtine si un discount.
In zilele noastre au aparut foarte multe servicii, iar profesionistii vin in intampinarea clientilor cu oferte si multe servicii noi. Asa am auzit de Salon Militari.

Pentru ca am intrat sezonul nuntilor si a botezurilor sau doriti pur si simplu servicii de calitate in domeniul frumusetii puteti sa apelati la o echipa profesionista, entuziasta si tanara.

Niciun comentariu:

Top 25

Top25.ro

Directorul meu info